Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати тушковане м'ясо з рисом?
Для приготування цієї страви можна брати свинину, яловичину або телятину. Рис краще вибирати довгозерний - він не так розварюється.
Що знадобиться для приготування

500 грам м'яса
Склянку сухого рису
Три цибулини
Їдальня ложка борошна
400 мл м'ясного бульйону або води
Чайна ложка паприки
50 грам вершкового масла
Чотири столових ложки рослинного масла
Пучок свіжого кропу
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Один - два лаврові листки

Приготування

М'ясо ріжемо невеликими порційними шматочками, цибулю - півкільцями, кріп дрібно рубаємо. У сковорідці розігріваємо дві - три столові ложки рослинної олії і обсмажуємо м'ясо до рум'яного кольору. Перекладаємо в тарілку. У цій же сковороді обсмажуємо цибулю, коли стане золотистим - додаємо борошно, паприку, перемішуємо і через пару хвилин вливаємо воду. Розмішуємо до однорідної маси без грудочок, додаємо м'ясо. Накриваємо кришкою, робимо маленький вогонь і тушкуємо до готовності м'яса. У готову підливку кладемо кріп.
Поки готується м'ясо, варимо рис. Крупу промиваємо під проточною водою, вливаємо дві склянки води, одну - дві столові ложки олії, солимо за смаком. Доводимо до кипіння, варимо на сильному вогні хвилин 7-8. Потім накриваємо кришкою, робимо маленький вогонь і варимо рис до готовності. У готовий рис додаємо вершкове масло і кріп, перемішуємо і подаємо з м'ясною підливою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, м'ясо
Готуємо млинці
Салат " Гранатовий браслет
Кокосове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: