Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з баклажанів і грибів?
Поки ще сезон свіжих баклажанів, пропоную спробувати ось такий незвичайний салат з маринованих грибочків і обсмажених овочів. Що знадобиться для приготування Один великий баклажан або два середніх Два болгарських перцю Баночка маринованих печериць Дві - три зубчики часнику Пучок свіжого кропу Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Баклажани нарізати кубиками середньої величини, скласти в друшляк, посипати великою сіллю і дати постояти хвилин двадцять. З грибів злити рідину, дати їм обсохнути. Перець нарізати кубиками (не дуже дрібно). Баклажани промити під проточною водою, злегка віджати. Розігріти в сковорідці олію, обсмажити в ньому невеликими порціями баклажани, перець і гриби (всі обсмажувати окремо). Щоб салат не вийшов занадто жирним, викладайте обсмажені овочі на паперовий рушник або серветку. Часник і кріп дрібно порубаєте. Змішайте всі овочі (вони повинні бути ще теплими), посоліть і поперчіть за смаком, додайте часник, кріп, перемішайте і відразу ж подавайте до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |