Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати теплий салат з баклажанів і грибів?
Поки ще сезон свіжих баклажанів, пропоную спробувати ось такий незвичайний салат з маринованих грибочків і обсмажених овочів.
Що знадобиться для приготування

Один великий баклажан або два середніх
Два болгарських перцю
Баночка маринованих печериць
Дві - три зубчики часнику
Пучок свіжого кропу
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Баклажани нарізати кубиками середньої величини, скласти в друшляк, посипати великою сіллю і дати постояти хвилин двадцять.
З грибів злити рідину, дати їм обсохнути. Перець нарізати кубиками (не дуже дрібно). Баклажани промити під проточною водою, злегка віджати.
Розігріти в сковорідці олію, обсмажити в ньому невеликими порціями баклажани, перець і гриби (всі обсмажувати окремо). Щоб салат не вийшов занадто жирним, викладайте обсмажені овочі на паперовий рушник або серветку.
Часник і кріп дрібно порубаєте. Змішайте всі овочі (вони повинні бути ще теплими), посоліть і поперчіть за смаком, додайте часник, кріп, перемішайте і відразу ж подавайте до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, салат
Яблучка в сирному тісті
Як приготувати біфштекс по-мексиканськи?
Як приготувати пасту з соусом песто?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: