Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тефтелі з гречкою і грибами?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам м'ясного фаршу 20 штук дрібних шампіньйонів Два яйця 300 грамів гречаної крупи 100 мл будь-якого бульйону або води 150 грам томатного соусу Дві часточки часнику Невеликий пучок зеленої цибулі Пучок свіжої петрушки Чорний мелений перець, коріандр, базилік або інші спеції – за смаком Сіль за смаком 50 грам сиру Рослинна олія Приготування Гречку відварити до готовності, остудити, змішати з фаршем. Додати яйця, дрібно нарізану зелену цибулю і зелень петрушки, всі спеції і сіль. Часник пропустити через прес і теж додати в фарш. Ретельно вимісити фарш до однорідної консистенції. Печериці промити під проточною водою, відварити до готовності. Бульйон не виливати! З фаршу сформувати котлети, в середину кожної покласти грибочок. Викласти у форму для запікання (змастити маслом). Бульйон змішуємо з томатним соусом, додаємо спеції за смаком, солимо. Заливаємо соусом тефтелі, верх посипаємо тертим сиром і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. запікаємо півгодини або хвилин сорок. Подаємо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |