Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тефтелі в томаті?
Останнім часом замість котлет я все частіше готую тефтелі. Дуже зручно, виходить відразу і м'ясне блюдо, і підлива. Залишається тільки придумати гарнір, зробити салатик або відкрити баночку домашніх овочевих консервів і смачний обід готовий. Необхідні продукти 500 грам м'ясного фаршу (можна змішаний, курячий + м'ясний) Одна велика цибулина Кілька скибочок білого хліба Сіль, перець, спеції і приправи за смаком Їдальня ложка борошна Рослинна олія Для соусу Кілька ложок томатного пюре Склянку м'ясного (овочевого) бульйону або просто води Лавровий лист Півчайної ложки цукру Сіль, перець за смаком Приготування Цибулину дрібно нарізати, хліб розмочити в молоці або у воді і злегка віджати. Додати разом з цибулею, сіллю, спеціями до фаршу і добре вимішати. Зробити з фаршу невеликі кульки, обваляти їх у борошні і обсмажити на сковорідці в рослинному маслі. Томат - пюре розвести водою або бульйоном, додати сіль, цукор, перець, спеції. Обсмажені тюфтельки скласти в широку каструлю, залити соусом, покласти один - два лаврові листки і поставити тефтелі в духовку або тушкувати на слабкому вогні при закритій кришці 10 - 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |