Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тефтелі по-італійськи?
Рідкісне блюдо італійської кухні обходиться без сиру. І тефтелі не виняток - у м'ясних котлетки начинка робиться з сиру. М'ясо підійде будь - свинина, яловичина, курячий фарш. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) М'ясний фарш Ріпчасту цибулю Часник Свіжа зелень Сіль і перець, спеції (майоран і орегано) - за смаком Сир Кілька скибочок білого батона Для соусу Мариновані або свіжі томати Цибулю і часник Свіжа зелень Приготування В блендері подрібніть цибулю і часник в однорідну масу (кашку). Фарш добре відбийте, додайте цибулю і часник, розмочений в молоці і віджатий білий хліб, спеції, мелений перець. Відбийте ще раз, щоб всі інгредієнти з'єдналися в єдину масу. Посоліть (краще недосолити - соус буде солонуватим). Наріжте сир брусочками, сформуйте тюфтельки, поклавши всередину шматочок сиру. Змастіть форму для запікання олією, викладіть тефтелі. Зверху можна покласти шматочок сиру і помідори. Для соусу подрібніть в блендері помідори (зніміть шкірку), додайте зелень, цибулю і часник. Долийте води, щоб соус повністю покривав тефтелі. Посоліть якщо потрібно. Поставте в духовку, випікайте сорок хвилин на середньому вогні. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |