Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати тефтелі по-італійськи?
Рідкісне блюдо італійської кухні обходиться без сиру. І тефтелі не виняток - у м'ясних котлетки начинка робиться з сиру. М'ясо підійде будь - свинина, яловичина, курячий фарш.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)
М'ясний фарш
Ріпчасту цибулю
Часник
Свіжа зелень
Сіль і перець, спеції (майоран і орегано) - за смаком
Сир
Кілька скибочок білого батона

Для соусу

Мариновані або свіжі томати
Цибулю і часник
Свіжа зелень

Приготування

В блендері подрібніть цибулю і часник в однорідну масу (кашку). Фарш добре відбийте, додайте цибулю і часник, розмочений в молоці і віджатий білий хліб, спеції, мелений перець. Відбийте ще раз, щоб всі інгредієнти з'єдналися в єдину масу. Посоліть (краще недосолити - соус буде солонуватим). Наріжте сир брусочками, сформуйте тюфтельки, поклавши всередину шматочок сиру.
Змастіть форму для запікання олією, викладіть тефтелі. Зверху можна покласти шматочок сиру і помідори.

Для соусу подрібніть в блендері помідори (зніміть шкірку), додайте зелень, цибулю і часник. Долийте води, щоб соус повністю покривав тефтелі. Посоліть якщо потрібно. Поставте в духовку, випікайте сорок хвилин на середньому вогні.
Категория: Рецепти |
| Теги: сиру, тефтелі
Як готується бефстроганов?
Свинячі реберця з чорносливом
Як приготувати курячу пастрому?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: