Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тарталетки з куркою та картоплею?
![]() Що знадобиться для приготування тіста 125 грам маргарину 250 грам борошна Дві - три столові ложки крижаної води Щіпка солі Для начинки Один варений, обсмажений або копчений окорочок Дві - три варених картоплини Одна цибулина 50 грам сиру Два яйця 100 грам нежирної сметани Сіль і чорний перець за смаком Приготування Просіваємо борошно, змішуємо з сіллю, нарізаємо в неї маргарин. Розтираємо в крихту і вливаємо крижану воду. Швидко замішуємо тісто, робимо з нього кулю, загортаємо у плівку, ставимо в холод на годину. Охолоджене тісто ділимо на десять частин. Розкачуємо кружечки, викладаємо у форми (діаметр 9см), денце наколюємо виделкою. Кладемо на тісто по шматочку фольги і насипаємо горох або квасоля (вантажівка). Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів. Для начинки куряче м'ясо відокремлюємо від кісток і шкіри, нарізаємо кубиками. Картоплю дрібно ріжемо. Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо в рослинному маслі до готовності. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо тертий сир, розкладаємо по тарталеткам. Змішуємо сметану з яйцями, солимо, перчимо і виливаємо суміш у кожну тарталетку поверх начинки. Ставимо в духовку, запікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів поки не схопиться заливка. Подаємо гарячими або після охолодження. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |