Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тарт з зеленню і бринзою?
![]() Що знадобиться для тіста 120 грам борошна Чверть склянки окропу 50 грам холодного вершкового масла Для начинки Два яйця 200 грам бринзи Помідоркі черрі або звичайні помідори Дві часточки часнику Два - три пучки різної зелені Приготування Борошно просіваємо прямо на стіл, нарізаємо в неї охолоджене вершкове масло, рубаємо масло ножем і робимо масляну крихту. Поступово в неї підливаємо дуже гарячу воду, майже окріп і вимішуємо м'яке тісто. Якщо воно вийшло рідкуватим і клейким - додати ще трохи борошна. Загорніть тісто в плівку і приберіть в холодильник мінімум на годину. Начинка. Дрібно рубаємо всю зелень. Яйця збиваємо, бринзу натираємо на тертці або розминаємо виделкою. Змішуємо з яйцями, зеленню, подрібненим часником. З охолодженого тіста розкачуємо коло за розміром форми з урахуванням бортиків. Кладемо його в форму, розподіляємо по денця і бортикам. Викладаємо начинку, зверху кладемо помідори (половинки, часточки) і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |