Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати свинячі реберця по-східному?
Свинячі реберця з підливою з хересу і кунжуту.
Список продуктів:
двісті грамів свинячих реберець;
маленький пучочек зеленого лука;
чотири стіл. ложки соєвого соусу;
пара стіл. ложечок розпареного чорносливу;
дві стіл. ложки меду;
дві стіл. ложки хересу;
чотири стіл. ложки кунжутного масла;
зубчик часничку;
чайна ложечка тертого імбиру;
півтори чайн. ложки підсмаженого кунжуту;
третя частина склянки курячого бульйончик;
чверть чайн. ложечки меленого червоного гострого перчика;
апельсинова цедра;

Приготування:
Поливаємо двома стіл. ложечками соєвого соусу свинячі ребра. У чашці з'єднуємо херес, мед, два стіл. ложечки соєвого соусу, чорнослив, одну стіл. ложечку кунжутного масла і червоний мелений перчик.
Інше кунжутне масло нагріваємо в воке, кладемо часник і імбир. В розпечене масло обсмажуємо свинячі ребра. Зайвий жир зливаємо. Зменшуємо вогонь під воком до середнього, додаємо бульйон і варимо ребра 15 хвилин під кришкою. Викладаємо до ребрышкам заправку з чашечки і тушкуємо сім хвилин.
Готові ребра посипаємо цедрою апельсинчика і рубаним зеленим луком.
Категория: Рецепти |
| Теги: Стіл, ребра
Як приготувати запіканку з макаронів?
Як готувати млинці дієтичне?
Суп із сочевиці зі шпинатом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: