Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинячі реберця по-східному?
Свинячі реберця з підливою з хересу і кунжуту. Список продуктів: двісті грамів свинячих реберець; маленький пучочек зеленого лука; чотири стіл. ложки соєвого соусу; пара стіл. ложечок розпареного чорносливу; дві стіл. ложки меду; дві стіл. ложки хересу; чотири стіл. ложки кунжутного масла; зубчик часничку; чайна ложечка тертого імбиру; півтори чайн. ложки підсмаженого кунжуту; третя частина склянки курячого бульйончик; чверть чайн. ложечки меленого червоного гострого перчика; апельсинова цедра; Приготування: Поливаємо двома стіл. ложечками соєвого соусу свинячі ребра. У чашці з'єднуємо херес, мед, два стіл. ложечки соєвого соусу, чорнослив, одну стіл. ложечку кунжутного масла і червоний мелений перчик. Інше кунжутне масло нагріваємо в воке, кладемо часник і імбир. В розпечене масло обсмажуємо свинячі ребра. Зайвий жир зливаємо. Зменшуємо вогонь під воком до середнього, додаємо бульйон і варимо ребра 15 хвилин під кришкою. Викладаємо до ребрышкам заправку з чашечки і тушкуємо сім хвилин. Готові ребра посипаємо цедрою апельсинчика і рубаним зеленим луком. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |