Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинину з гарбузом і морквою?
На додаток до гарбузової випічці і салатів пропоную приготувати більш істотне страва - м'ясо з гарбузом. Гарбуз під час приготування розпарюється і перетворюється в дуже смачний соус - підливку. На гарнір підійде відварний рис, гречка, картопляне пюре. Що знадобиться для приготування 500 грам свинини 300 грам гарбуза Дві середні морквини Одна - дві цибулини Дві столові ложки олії Чотири столові ложки сметани Дві склянки бульйону або води Чайна ложка сушеного базиліка Зелень петрушки (якщо немає свіжої, додати чайну ложку сушеної) Сіль і чорний мелений перець по смаком Приготування М'ясо нарізаємо тонкими смужками. Цибулю ріжемо півкільцями. Морква і гарбуз натираємо на крупній тертці (в окремі тарілочки). У сковороді розігріваємо олію, викладаємо м'ясо і обсмажуємо. Додаємо цибулю, коли цибуля стане прозорим, додаємо моркву, тушкуємо все разом п'ять хвилин. Потім додаємо гарбуз, вливаємо бульйон або воду і на маленькому вогні тушкуємо під кришкою півгодини. Приправляємо перцем, кладемо базилік, зелень петрушки, солимо за смаком. Тушкуємо ще п'ять хвилин, потім додаємо сметану, перемішуємо і тримаємо на слабкому вогні десять хвилин. Готове м'ясо подавати з гарніром і соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |