Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати свинину з гарбузом і морквою?
На додаток до гарбузової випічці і салатів пропоную приготувати більш істотне страва - м'ясо з гарбузом. Гарбуз під час приготування розпарюється і перетворюється в дуже смачний соус - підливку. На гарнір підійде відварний рис, гречка, картопляне пюре.
Що знадобиться для приготування
500 грам свинини
300 грам гарбуза
Дві середні морквини
Одна - дві цибулини
Дві столові ложки олії
Чотири столові ложки сметани
Дві склянки бульйону або води
Чайна ложка сушеного базиліка
Зелень петрушки (якщо немає свіжої, додати чайну ложку сушеної)
Сіль і чорний мелений перець по смаком
Приготування

М'ясо нарізаємо тонкими смужками. Цибулю ріжемо півкільцями. Морква і гарбуз натираємо на крупній тертці (в окремі тарілочки). У сковороді розігріваємо олію, викладаємо м'ясо і обсмажуємо. Додаємо цибулю, коли цибуля стане прозорим, додаємо моркву, тушкуємо все разом п'ять хвилин. Потім додаємо гарбуз, вливаємо бульйон або воду і на маленькому вогні тушкуємо під кришкою півгодини. Приправляємо перцем, кладемо базилік, зелень петрушки, солимо за смаком. Тушкуємо ще п'ять хвилин, потім додаємо сметану, перемішуємо і тримаємо на слабкому вогні десять хвилин. Готове м'ясо подавати з гарніром і соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, гарбуз
Ірландське рагу по-селянськи
Форшмак
Як приготувати незвичайні котлети з курятини і овочів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: