Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинину з часником в фользі?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам свинини Головка часнику (можна більше або менше за смаком) Рослинне масло без запаху Сіль і чорний мелений перець, улюблені спеції і приправи для м'яса - все за смаком Приготування Свинину ріжемо порційними шматками чи скибками, але товщина скибочок не повинна бути більше 2 см. Злегка відбиваємо з двох сторін. Натираємо сіллю і перцем, спеціями, збризкуємо рослинним маслом. Можна ще збризнути лимонним соком - це додасть м'ясу пікантності. Дрібно рубаємо часточки часнику або пропускаємо через землянку часник. Посипаємо шматочки м'яса, викладаємо їх на фольгу, загортаємо і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Щоб м'ясо надмірно не підрум'янилося і не початок пригорати, на деко можна підлити трохи водички. Час приготування від сорока хвилин до години - залежно від особливостей вашої духовки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |