Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинину в горщиках з овочами?
Рецептів приготування м'яса в горщиках дуже багато, і всі вони чимось схожі один на інший. Але при цьому подібність все ж в кожному є своя «родзинка», яка і робить рецепт запам'ятовується і коханим. Щоб приготувати м'ясо по цьому рецепту нам знадобиться Два горщика по 800 мл. 350 грам свинини 300 грам шампіньйонів Чотири картоплини Один солодкий болгарський перець Одна морквина Одна цибулина Чотири столові ложки сметани Перець і сіль за смаком Рослинна олія Приправи і зелень Приготування Гриби нарізати скибочками, опустити на одну хвилину в окріп, потім перекласти на сковорідку з розігрітою олією. Посипати перцем і приправами, обсмажити до золотистого кольору. М'ясо нарізати невеликими шматочками, посолити і поперчити, обсмажити на сковорідці, доки воно не побіліє, сильніше обсмажувати не потрібно. На дно горщиків покласти м'ясо, потім гриби, шматочок лаврового листочка. В сковорідці обсмажити нарізану кільцями цибулю і нарізану кружечками моркву до золотистого кольору. на окремій сковорідці обсмажити брусочки перцю. Нарізати кубиками картоплю, покласти зверху на гриби. Посипати спеціями, сіллю, потім викласти цибулю і моркву. Зверху покласти перець. Залити окропом майже доверху, верх змастити сметаною. Накрити кришками і поставити в гарячу духовку. Як тільки вода закипить, температуру зменшити до 150 градусів, готувати 40 хвилин. потім зняти кришку і готувати ще 20 хвилин. При невисокій температурі можна тримати в духовці і довше, буде смачніше. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |