Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп з сочевицею і овочами?
Легкий, смачний і корисний супчик - як раз те, що потрібно для літа. У сезон свіжих овочів не пропустіть можливість і як можна частіше готуйте самі різні овочеві супи. Ось один з рецептів, де до овочів додано не менш корисна сочевиця.
Необхідні продукти

300 грам чечевиці
150 грам будь копченої ковбаски або бекону
Трохи копченого свинячого сала
Два стебла цибулі-порею
300 грам брокколі
Дві морквини
Дві картоплини
Дві великих стиглих помідори
Пучок петрушки
Сіль, чорний перець, лавровий лист, спеції

Приготування

Сочевицю замочіть на два-три години, потім поставте варити. Наріжте кубиками ковбасу або бекон, додайте до сочевиці.
Лук-порей наріжте кружечками, моркву натріть на тертці, помідори наріжте кубиками. Картоплю необхідно очистити і натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Спосіб нарізки залежить від бажаної густоти супу - якщо хочете, щоб він нагадував за консистенцією суп-пюре - натирайте картоплю на тертці, якщо віддаєте перевагу рідкі супи - наріжте кубиками.
В сковорідці вытопите сало, шкварки приберіть. Обсмажте до прозорості цибулю, додайте моркву і помідори. Перекладіть засмажку до готової сочевиці, додайте картоплю, всі спеції, посоліть і покладіть лавровий лист. Коли картопля звариться, додайте розібрану на суцвіття брокколі і через п'ять хвилин зніміть каструлю з вогню. У готовий суп покладіть петрушку і дайте кілька хвилин настоятися.
Категория: Рецепти |
| Теги: кубиками, наріжте
Як незвично замаринувати шашлик?
Рецепт смачних курячих відбивних
Як приготувати овочеві кошики?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: