Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з сочевицею і овочами?
Легкий, смачний і корисний супчик - як раз те, що потрібно для літа. У сезон свіжих овочів не пропустіть можливість і як можна частіше готуйте самі різні овочеві супи. Ось один з рецептів, де до овочів додано не менш корисна сочевиця. Необхідні продукти 300 грам чечевиці 150 грам будь копченої ковбаски або бекону Трохи копченого свинячого сала Два стебла цибулі-порею 300 грам брокколі Дві морквини Дві картоплини Дві великих стиглих помідори Пучок петрушки Сіль, чорний перець, лавровий лист, спеції Приготування Сочевицю замочіть на два-три години, потім поставте варити. Наріжте кубиками ковбасу або бекон, додайте до сочевиці. Лук-порей наріжте кружечками, моркву натріть на тертці, помідори наріжте кубиками. Картоплю необхідно очистити і натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Спосіб нарізки залежить від бажаної густоти супу - якщо хочете, щоб він нагадував за консистенцією суп-пюре - натирайте картоплю на тертці, якщо віддаєте перевагу рідкі супи - наріжте кубиками. В сковорідці вытопите сало, шкварки приберіть. Обсмажте до прозорості цибулю, додайте моркву і помідори. Перекладіть засмажку до готової сочевиці, додайте картоплю, всі спеції, посоліть і покладіть лавровий лист. Коли картопля звариться, додайте розібрану на суцвіття брокколі і через п'ять хвилин зніміть каструлю з вогню. У готовий суп покладіть петрушку і дайте кілька хвилин настоятися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |