Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з морською капустою?
Суп дуже смачний, корисний і готувати його простіше простого. Практично все готово - капуста, консервовані горошок, яйце варене, вам потрібно тільки відварити овочі. Варити суп можна на бульйоні (краще на курячому) або на воді. Що знадобиться для приготування Півтора літра бульйону (води) Одна велика морквина Одна цибулина Три великих картоплини Баночка консервованої морської капусти (без томату) Баночка консервованого зеленого горошку (найменша) Одне яйце Зелень, сіль, перець, сметана - за смаком Рослинна олія Приготування Доводимо бульйон або воду до кипіння, закладаємо нарізану кубиками картоплю. Цибулю і моркву пасеруємо на рослинній олії до м'якості, не підсмажуючи. Викладаємо на картоплю і варимо до готовності овочів. Коли картопля буде готовий (не раніше!), додаємо в суп морську капусту (без рідини) і варимо хвилин п'ять. Варене яйце натираємо на дрібній тертці, додаємо до овочів і даємо закипіти. Після цього в суп викладаємо зелений горошок, доводимо до кипіння, солимо, перчимо. Вимикаємо вогонь і даємо супу трохи настоятися. При подачі заправляємо сметаною і посипаємо зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |