Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп з кабачків і квасолі?
Простий овочевий супчик. Якщо хочете щоб він був ситніше - готуйте на курячому або м'ясному бульйоні, а якщо потрібен вегетаріанський суп на овочевому. Квасоля для супу можна відварити або використовувати консервовану.
Що знадобиться для приготування

300 грам сухої квасолі (краще білої) або 500 грам консервованої (без рідини)
600 грам кабачків
Три цибулини
Літр курячого або овочевого бульйону (або води)
Чотири часточки часнику
Чайна ложка сухого орегано
200 мл сухого білого вина
Пучок свіжої петрушки
Сіль за смаком

Приготування

Суху квасолю заливаємо холодною водою, залишаємо на ніч. Перед тим, як готувати квасоля, воду зливаємо з неї, перекладаємо в каструлю, знову заливаємо водою так, щоб води за обсягом було в два рази більше, ніж квасолі. Варимо до м'якості квасолі, воду зливаємо.
Якщо суп готується з консервованої квасолі, то її треба промити під проточною холодною водою, ошпарити окропом і знову промити під водою. Після цього можна додавати в суп.
Дрібно рубаємо цибулю, обсмажуємо його в двох столових ложках олії. Додаємо орегано, кабачки (їх нарізати дрібними кубиками), часник і смажимо все разом хвилин десять. Вливаємо вино, даємо википіти наполовину. Додаємо квасолю, бульйон, солимо за смаком. Даємо закипіти й варимо на невеликому вогні 15 хвилин. Перед подачею посипаємо рубаною петрушкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: водою, квасолі
Рибні палички
Як спекти пиріг "Стеганное ковдру"?
Пиріг з горбушею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: