Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з гарбуза з беконом?
Бекон знадобиться в дуже невеликій кількості. Це скоріше прикраса страви, ніж його складова, тому його можна не додавати. Що знадобиться для приготування 300 грам м'якоті гарбуза яскраво-помаранчевого кольору Баночка консервованих помідорів у власному соку (450 грам) Одна цибулина Дві часточки часнику 100 мл сухого білого вина Дві гілочки чебрецю (або сушений чебрець) Дві столових ложки рослинного масла Сіль, чорний мелений перець, паприка - за смаком Тонкі скибочки копченого бекону (якщо є) Приготування Дрібно наріжте цибулю і часник. З гарбуза зріжте шкірку, видалити серединку з волокнистими насінням. М'якоть наріжте кубиками. В сковорідці або в товстостінній каструлі розігрійте дві столові ложки рослинної олії. Обсмажте в ньому цибулю до прозорого кольору, додайте чебрець і шматочки гарбуза. Через 7-8 хвилин, коли овочі вже обсмажаться, влийте вино, накрийте кришкою і на невеликому вогні тушкуйте десять хвилин. Потім гілочки чебрецю прибрати, додати помідори разом з соком. Дайте овочам закипіти, перелийте в блендер, подрібнити в пюре. Якщо суп вийшов дуже густим, долийте води або бульйону до потрібної консистенції. Знову поставте на вогонь, посоліть і поперчіть, приправте меленою паприкою. Бекон підсушіть на сухій сковороді. Розкришите в кожну тарілку або подайте до супу цілий шматок бекону. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |