Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп з гарбуза з беконом?
Бекон знадобиться в дуже невеликій кількості. Це скоріше прикраса страви, ніж його складова, тому його можна не додавати.
Що знадобиться для приготування
300 грам м'якоті гарбуза яскраво-помаранчевого кольору
Баночка консервованих помідорів у власному соку (450 грам)
Одна цибулина
Дві часточки часнику
100 мл сухого білого вина
Дві гілочки чебрецю (або сушений чебрець)
Дві столових ложки рослинного масла
Сіль, чорний мелений перець, паприка - за смаком
Тонкі скибочки копченого бекону (якщо є)

Приготування

Дрібно наріжте цибулю і часник. З гарбуза зріжте шкірку, видалити серединку з волокнистими насінням. М'якоть наріжте кубиками.

В сковорідці або в товстостінній каструлі розігрійте дві столові ложки рослинної олії. Обсмажте в ньому цибулю до прозорого кольору, додайте чебрець і шматочки гарбуза.

Через 7-8 хвилин, коли овочі вже обсмажаться, влийте вино, накрийте кришкою і на невеликому вогні тушкуйте десять хвилин. Потім гілочки чебрецю прибрати, додати помідори разом з соком.

Дайте овочам закипіти, перелийте в блендер, подрібнити в пюре. Якщо суп вийшов дуже густим, долийте води або бульйону до потрібної консистенції. Знову поставте на вогонь, посоліть і поперчіть, приправте меленою паприкою.

Бекон підсушіть на сухій сковороді. Розкришите в кожну тарілку або подайте до супу цілий шматок бекону. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: наріжте, гарбуза
Пряні млинці з соусом з лисичок
Як готуються сирні коржики з начинкою?
Олів'є з ікрою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: