Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп-пюре з цвітної капусти і броколі?
Легкий і поживний супчик підійде тим, хто сидить на дієті і тим, хто після рясних святкових застіль вирішив дати відпочинок шлунку. Низькокалорійний Суп.
Що знадобиться для приготування
Одна куряча грудка
200 грам цвітної капусти
200 грам брокколі
Сіль і спеції за смаком
Приготування

З грудки знімаємо шкірку (низькокалорійний суп, значить, жирів по мінімуму), відварюємо м'ясо до готовності в двох літрах води з додаванням солі за смаком. Коли грудка звариться, її дістати, а в бульйон покласти цвітну капусту і брокколі. Варити на слабкому вогні хвилин десять. Якщо овочі у вас заморожені, то розморожувати не треба, опускайте в бульйон як є, варити з моменту закипання теж десять хвилин. Готові овочі вийняти шумівкою, перекласти в блендер, долити трохи бульйону і пюрировать. Викласти назад в каструлю, розмішати і довести до кипіння.

Можна для більшої поживності додати в суп і куряче м'ясо, тоді його потрібно покласти в блендер і подрібнити разом з овочами. А можна м'ясо залишити і приготувати з них дієтичне блюдо на вечерю.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, суп
Як приготувати курячу печінку "по-царськи"?
Картопля, тушкована з копченою грудинкою
Печиво із злаків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: