Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп-пюре з цвітної капусти і броколі?
Легкий і поживний супчик підійде тим, хто сидить на дієті і тим, хто після рясних святкових застіль вирішив дати відпочинок шлунку. Низькокалорійний Суп. Що знадобиться для приготування Одна куряча грудка 200 грам цвітної капусти 200 грам брокколі Сіль і спеції за смаком Приготування З грудки знімаємо шкірку (низькокалорійний суп, значить, жирів по мінімуму), відварюємо м'ясо до готовності в двох літрах води з додаванням солі за смаком. Коли грудка звариться, її дістати, а в бульйон покласти цвітну капусту і брокколі. Варити на слабкому вогні хвилин десять. Якщо овочі у вас заморожені, то розморожувати не треба, опускайте в бульйон як є, варити з моменту закипання теж десять хвилин. Готові овочі вийняти шумівкою, перекласти в блендер, долити трохи бульйону і пюрировать. Викласти назад в каструлю, розмішати і довести до кипіння. Можна для більшої поживності додати в суп і куряче м'ясо, тоді його потрібно покласти в блендер і подрібнити разом з овочами. А можна м'ясо залишити і приготувати з них дієтичне блюдо на вечерю. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |