Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суфле з спаржі?
Для приготування 6 порцій ніжного і дуже смачного суфле з спаржі нам буде потрібно: Сто сімдесят п'ять грамів спаржі, сто двадцять п'ять миллилитровгустого білого соусу, зубчик часничку, три жовтки, збиті зі столовою ложкою молока, чотири злегка збитих яєчних білка, сіль, тертий мускатних горіх, перець.
Відварюємо спаржу протягом п'яти хвилин. Протираємо спаржу через сито або робимо з неї пюре за допомогою блендера. Змішуємо спаржевое пюре з білим густим соусом, приправляємо перцем, мускатним горіхом і солью.Вливаем в миску три яєчних жовтки, додаємо одну ст. ложечку молока і збиваємо. Виливаємо жовтки в суміш з спаржі і білого соусу. Коли жовтки як слід розійдуться, злегка збиваємо 4 білка, миємо руки і руками акуратно вмішуємо білки в суфле. Форму, об'ємом близько літра, ретельно натираємо розрізаним зубчиком часнику і змащуємо олією. Обережно викладаємо суфле у форму і запікаємо півгодини при температурі 190 градусів. Коли суфле зарум'яниться і підніметься, виймаємо форму з духовки і негайно подаємо на стіл.
Категория: Рецепти |
| Теги: Суфле, жовтки
Пиріг з червоною смородиною і безе
Закуски на святковий стіл
Як приготувати смачну паску в хлібопічці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: