Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суфле з макаронами і сиром?
Із звичайних макаронів можна приготувати майже делікатес - ніжне суфле з вершковим соусом та сиром. Соус, яким заливаються макарони, робиться на основі хлібних крихт, так що з'являється відмінна можливість прилаштувати їх у справу.
Що знадобиться для приготування
Склянку хлібних крихт
Склянку сухих макаронів
Півтори склянки тертого сиру чеддер (або аналогічного за смаком)
Півтори склянки молока
Невеликий шматочок вершкового масла
Три яйця
Невелика цибулина
Пучок петрушки
Сіль за смаком

Приготування

У великому посуді закип'ятити молоко, як тільки воно почне підніматися, зніміть його з вогню. Відразу ж засинайте хлібні крихти і перемішайте. Зачекайте поки крихти розм'якнуть.

Сир натріть на крупній тертці і додайте в гаряче молоко з крихтами. Накрийте каструлю кришкою, зачекайте поки сир розтане.

Макарони (краще невеликі) відварити майже до готовності в підсоленій воді. Промийте і додайте в сирну суміш.

Цибулю дрібно порубаєте або натріть на тертці. Подрібніть зелень. Вершкове масло розтопіть, яйце збийте. Додайте всі компоненти до макаронів і добре перемішайте.

Форму для випічки змастіть маслом, викладіть макарони і поставте в духовку. При температурі 180 градусів макарони запікаються 30-40 хвилин до рум'яної скоринки. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тертці, макарони
Фаршировані булочки
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Як спекти печиво "Кали"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: