Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати соус ремулад?
Як і більшість соусів, соус ремулад винайшли французи. Готується цей холодний соус на основі майонезу, чудово підходить до морепродуктів, рибного філе в паніровці, до м'яса і маринованої риби. Що знадобиться для приготування 200 грам майонезу Два - три корнішона Чайна ложка рубаних каперсів Дві столові ложки діжонської гірчиці Один анчоус Кілька гілочок свіжої петрушки Приготування Дрібно нарізати зелень. Анчоуса подрібнити в блендері або дуже дрібно порубати ножем, практично до однорідної маси. Корнішони нарізати дрібненькими кубиками. Змішати ці три інгредієнти, додати до них подрібнені каперси. Заправити гірчицею, злегка збити і додати майонез. Можна все інгредієнти (крім гірчиці та майонезу) завантажити в блендер і подрібнити до однорідного стану. Викласти в салатник, додати гірчицю і майонез, добре перемішати. Соус можна відразу подавати до столу або поставити на годину в холодильник. Соус ремулад готується і з додаванням сметани або вершків, тоді смак у нього виходить ніжніше. Береться 200 грам сметани, вона відразу ж з'єднується з такою ж кількістю майонезу і злегка збивається. Далі все готується як і в традиційному рецепті. Якщо додаються вершки (їх потрібно брати стільки ж скільки і майонезу), то вони спочатку збиваються, в соус їх слід додавати коли всі інгредієнти вже перемішані і заправлені майонезом і гірчицею. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |