Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати соковиті рибні котлетки?
Рецепт відрізняється від традиційних рибних котлет. У ньому свіжа риба замінена рибними консервами, додані овочі і рис, а як панірування використовуються вівсяні пластівці.
Що знадобиться для приготування

Баночка рибних консервів (наприклад, сардина в олії)
Стакан вареного рису
П'ять картоплин
Одна велика цибулина
Одне яйце
Сіль і перець, спеції, приправи за смаком
Рослинна олія
Вівсяні пластівці для панірування

Приготування

Сиру картоплю натерти на крупній тертці, віджати сік. Дрібно порубати лук.
Рибні консерви розім'яти виделкою (рідина потрібно злити, кісточки з риби вибрати). Перемішати рибу з картоплею і цибулею, додати відварений рис. За бажанням можна додати будь-які спеції, свіжу зелень, гострий перчик (додавайте спеції обов'язково, щоб у котлеток був насичений смак). Додайте яйце і ще раз вимішайте фарш.
В тарілку насипте вівсяні пластівці. Мокрими руками формуйте з фаршу невеликі плоскі котлетки, обвалюйте їх в паніровці і відразу ж викладайте в розігріте рослинне масло. Обсмажуйте на невеликому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. Щоб картопля встигла пропаритися, накрийте котлети кришкою, а після того як перевернете, зніміть кришку.
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, пластівці
Як приготувати смачне апельсинове варення без шкірки?
Як приготувати блинно-сирну запіканку?
Як приготувати картопляну запіканку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: