Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати соковиті рибні котлетки?
Рецепт відрізняється від традиційних рибних котлет. У ньому свіжа риба замінена рибними консервами, додані овочі і рис, а як панірування використовуються вівсяні пластівці. Що знадобиться для приготування Баночка рибних консервів (наприклад, сардина в олії) Стакан вареного рису П'ять картоплин Одна велика цибулина Одне яйце Сіль і перець, спеції, приправи за смаком Рослинна олія Вівсяні пластівці для панірування Приготування Сиру картоплю натерти на крупній тертці, віджати сік. Дрібно порубати лук. Рибні консерви розім'яти виделкою (рідина потрібно злити, кісточки з риби вибрати). Перемішати рибу з картоплею і цибулею, додати відварений рис. За бажанням можна додати будь-які спеції, свіжу зелень, гострий перчик (додавайте спеції обов'язково, щоб у котлеток був насичений смак). Додайте яйце і ще раз вимішайте фарш. В тарілку насипте вівсяні пластівці. Мокрими руками формуйте з фаршу невеликі плоскі котлетки, обвалюйте їх в паніровці і відразу ж викладайте в розігріте рослинне масло. Обсмажуйте на невеликому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. Щоб картопля встигла пропаритися, накрийте котлети кришкою, а після того як перевернете, зніміть кришку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |