Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сметанник з вишнями?
Пиріг дуже простий у приготуванні. Можна зробити його зі свіжою вишнею або з замороженої (без кісточок). Що знадобиться для тіста П'ять яєць 200 грам цукру 200 грам маргарину 400 грам борошна Пакетик розпушувача (12 грам) 60 мл молока Для начинки Склянку сметани Три яйця Столова ложка крохмалю Пакетик ванільного цукру Половина склянки цукру 500 грам вишні Приготування Масло розтерти з цукром в пишну масу. Додати молоко, яйця, ще раз збити і всипати просіяне борошно, розпушувач. За бажанням можна додати трохи лимонної цедри. Деко застелити папером для випічки, викласти тісто, зверху розкласти вишню (якщо заморожена, не розморожувати). Випікати на середньому вогні двадцять хвилин. Дістати пиріг і дати йому трохи охолонути. Поки пиріг буде остигати, приготувати начинку. Для начинки збити сметану з цукром, додати яйця, ванільний цукор і ще раз ретельно збити. Всипати крохмаль, обережно перемішати і викласти начинку на пиріг. Знову поставити його в духовку, випікати ще двадцять хвилин. Остудити і нарізати на шматочки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |