Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сметанний десерт?
![]() Що знадобиться для приготування півлітра сметани 20% жирності 500 грам бананів Три столові ложки цукру (за смаком) 50 грам тертого какао або шоколаду Трохи лимонного соку Приготування Десерт краще готувати з сметани кімнатної температури - вона швидше зіб'ється і буде більш пишною. Розминаємо виделкою банани в кашку, збризкуємо лимонним соком, щоб вони не потемніли. Сметану збиваємо з цукром і ретельно збиваємо міксером або віночком. Додаємо розім'яті банани і ще раз збиваємо. Готовий десерт розкласти в креманки або келихи, невеликі порційні салатники, посипати какао або тертим шоколадом і поставити в холодильник для повного охолодження. Крім шоколаду і какао можна використовувати для прикраси запашні і мелені горішки, листочки м'яти. Якщо десерт готується з додаванням м'якоті персика або абрикоса, то фрукти потрібно очистити від шкірки і пюрировать в блендері. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |