Рецепт унікальний своєю простотою. Коржі печуться в лічені хвилини, а зберігати торт можна тиждень в холодильнику, він не тільки не зіпсується, але і стане ще смачніше. Подрібнюємо ножем на обробній дошці двісті грамів масла, додаємо склянку цукру, борошна триста грам і два великих курячих яйця. У підсумку отримуємо гарне, м'яке, ніжне тісто. Дуже зручніше всі зазначені інгредієнти змішати в кухонному комбайні або міксером, використовуючи спеціальну насадку.
Тісто акуратно на рівні чотири кульки поділяємо, кожен кульку обвалюємо в борошні і в холодильник на расстойку відправляємо. Через 15 хвилин дістаємо першу кульку, розминаємо його пальцями в плоский, тонкий млинець на пергаменті. Аркуш пергаменту переносимо на деко і випікаємо корж. Увага: він дуже швидко печеться і за 5 хвилин може перетворитися на вугіллячко. Температура випікання коржів +200. Час від 3 до 4 хвилин.
Коржі по черзі випікаємо, даємо їм трохи охолонути і змащуємо своїм найулюбленішим варення. Збираємо торт, зверху теж варенням намазуємо. Торт з варенням готовий! Зберігаємо його в холодильнику або відразу наминати з чайком. Приємного!