Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирно-фруктовий кекс?
Вся родзинка цього рецепту - в сирку. До нього обов'язково потрібно додати фруктове або ягідне пюре або ж взяти готовий дрібнозернистий сирок з фруктовими добавками (наприклад, «Растишка» або «Диво»). Що знадобиться для приготування 300 грам сиру 200 грам цукру 200 грам маргарину Два білка Чотири жовтка 250 - 300 грам борошна (залежить від консистенції сиру і від борошна) Півтори чайних ложки розпушувача Дві - три столові ложки фруктового пюре Приготування Розітріть жовтки з цукром, маса повинна вийти пухкої, однорідної. До творожку додайте фруктове пюре, маргарин і збийте до однорідного стану. Змішайте жовткову і сирну маси (краще міксером), додайте борошно і розпушувач. Тісто повинне вийти густіше, ніж на оладки і падати з ложки грудочкою. В окремому посуді збийте яєчні білки з дрібкою солі до стійких піків. Акуратно змішайте з тістом. Викладіть тісто в змащену маслом форму, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте до готовності. Перші 20 хвилин духовку не відкривати, інакше кекс осяде. Готовий кекс залиште хвилин на п'ять у формі, дістаньте і посипте цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |