Чудовий рецепт смачного супу, який має своєрідний пікантний смак завдяки тому, що для його приготування в якості одного з основних інгредієнтів використовується підкопчений ковбасний сир - це надає такому супу оригінальність смаку. Отже, для приготування сирного супу по-англійськи вам будуть потрібні такі продукти: одна невелика тушка курки (або ж половинка великої), три літри води, 250-300 г ковбасного сиру (підкопченого), три-чотири картоплини середнього розміру, одна велика головка ріпчастої цибулі, рослинне масло, а також пучок свіжої петрушки (ну або ж будь-якої іншої зелені за смаком).
У відповідного розміру каструлю потрібно залити воду, покласти туди вже повністю підготовлену курку і потім відварити до повної готовності. Тим часом підготувати інші інгредієнти: копчений ковбасний сир необхідно натерти на крупній тертці, очищений картопля нарізати кубиками невеликого розміру, ріпчасту цибулю подрібнити. В сковороді на попередньо розігрітій рослинній олії обсмажувати цибулю до прозорості. Готове куряче м'ясо розділити на невеликі шматочки і додати на сковорідку до став прозорим цибулі і продовжувати готувати до рум'яного кольору. Залишився курячий бульйон покласти картоплю, а коли він буде готовий, туди ж додати обсмажені цибулю і куряче м'ясо, а також натертий ковбасний сир. Все разом варити ще приблизно 5-10 хвилин, всипати подрібнену зелень і зняти суп з вогню. Подавати такий супчик слід у гарячому вигляді.