Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирний крем-суп?
Сирний суп готується з овочами, які ви можете підібрати за смаком і по сезону. Універсальне і дуже корисне поєднання овочів - картопля, цибулю і корінь селери. Що знадобиться для приготування 400 г плавленого сиру Три картоплини Дві середні цибулини 100 грам кореня селери Дві столових ложки рослинного масла Кілька скибочок білого хліба Дві столові ложки вершкового масла Невеликий пучок зелені кропу Борошно Сіль і чорний мелений перець за смаком Три літри води або бульйону 200 мл. вершків (жирность11%) Приготування наріжте Великими шматками очищену картоплю. Цибулю і селеру наріжте кубиками. Розігрійте в каструлі з товстим дном або в казанку дві столові ложки рослинного масла і злегка обсмажте в ньому овочі (дві хвилини буде достатньо). Влийте в каструлю киплячу воду або бульйон, коли закипить - зніміть піну. Варіть на повільному вогні під кришкою півгодини. За цей час овочі мають розм'якнути. Перекладіть вміст каструлі в блендер, подрібнити в пюре. Перелийте назад в каструлю. Нагрійте вершки, покладіть в них нарізаний шматочками сир. Розмішайте до розчинення сиру. Вилийте в суп, приправте перцем і спеціями. Дайте супу закипіти і знімайте з вогню. Скибочки хліба обсмажте у вершковому маслі. При бажанні можна натерти часником. Подавайте суп гарячим, посипавши зеленню, з підсмаженими грінками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |