Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирний французький хліб?
Хліб готується дуже швидко. Опарі підходити не потрібно, тісто відразу ж розкачується в коржі, які підходять всього за півгодини. Ще трохи почекати поки спечеться хлібець - і смачна, свіжа випічка у вас на столі. Що знадобиться для приготування 25 грам свіжих дріжджів Приблизно 400 грам борошна 100 - 150 грам сиру 250 мл. води По чайній ложці цукру і солі Столова ложка рослинного масла Приготування Дріжджі розчинити в теплій воді, додати сіль і цукор, розмішати до повного розчинення. Накрити і залишити хвилин на десять, щоб дріжджі активувалися. Потім додати тертий сир, просіяне борошно. Вимісити тісто, в кінці замісу влити ложку рослинної олії. Тісто повинне вийти м'яким, еластичним і не липнути до рук. Розкачати його в довгасту корж, ножем поперек зробити глибокі надрізи (але не прорізати наскрізь), викласти на змащене маслом деко. Накрити, залишити в теплому місці для підйому на півгодини. Випікати хліб у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно півгодини до появи рум'яної скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |