Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирні маффіни з зеленню?
У мафіни можете додати будь-яку зелень, яка вам подобається - кріп, петрушку, базилік, можна приправити меленим перцем. Зелені не шкодуйте - влітку вона коштує копійки, і саме велика кількість зелені надає випічці смак. Взимку, з тепличним кропом, вже буде не той смак. Що знадобиться для приготування 300 мл кефіру 450 грам борошна Одне яйце 50 грам твердого сиру Великий пучок зелені 50 мл рослинного масла Щіпка солі Півтори чайних ложки розпушувача Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Приготування Зелень вимити, обсушити, дрібно порубати. Сир натерти на дрібній тертці. Просіяти борошно, змішати її з розпушувачем. Додати сир і зелень. Перемішати. Яйце збити, влити кефір, гашену соду і масло. Влити рідку суміш з борошна з сиром і зеленню, швидко вимісити тісто. Довго заважати не треба, як тільки всі компоненти з'єдналися, більше не вимішуйте. Якщо виявиться сухувато, додайте пару ложок сметани або вершків, молока. Розкладіть по формах, заповнюйте формочки приблизно на дві третини від обсягу, мафіни в духовці збільшаться. Випікайте 25 хвилин при температурі 200 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |