Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирні коржики з шинкою і зеленню?
Готуються коржі без борошна, замість неї використовується манка. Жодних дріжджів або розпушувача, соди, все дуже швидко, без довгого очікування. Такий рецепт цілком підійде і для сніданків, якщо у вас знайдеться вранці 20 хвилин вільного часу. Необхідні продукти 400 грам бринзи 100 грам сиру (підійде твердий сир типу «Російський») 100 грам шинки або ковбаси Два яйця Трохи зеленої цибулі і кропу Зубчик часнику (за бажанням) Шість столових ложок манної крупи Співвідношення сиру та бринзи можна міняти на свій розсуд, пропорції приблизні. Приготування Сир і бринзу натерти на крупній тертці. Подрібнити зелень і часник. Шинку і ковбасу нарізати дрібними кубиками. У миску розбити яйця, додати всі інгредієнти подрібнені, всипати манку і добре перемішати. Залишити хвилин на п'ять, щоб манка трохи розбухла. У сковорідці розігріти рослинне масло (трохи!). З тіста зробити невеликі кульки, розплющити їх у коржі, добре обваляти з обох сторін у манки або в панірувальних сухарях. Обсмажити на невеликому вогні до рум'яного кольору. Коли будете викладати коржі на сковорідку, не кладіть їх занадто близько одна до іншої, вони можуть злипнутися під час смаження. Шар паніровки має бути щільним, щоб розм'якшений сир і бринза не витікали. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |