Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирні батончики?
Дітвора від таких батончиків точно не відмовиться! Це відмінна альтернатива звичайним сирників, думаю, що багато готують щось подібне, але все ж вирішила додати ще один рецепт.
Необхідні продукти
500 грам сухого добре віджатого сиру
Одне яйце
Дві столові ложки сметани
Одна - дві столові ложки цукру
Склянку - півтори борошна для тіста (може піти більше) + борошно для подпыла
Щіпка солі
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Рослинне масло для смаження
Цукрова пудра для посипання
Приготування

Сир потрібен обов'язково сухою, інакше батончики не будуть тримати форму, а якщо додати багато борошна, то втратиться сирний смак.
гарненько Розтираємо сир (або пропускаємо через м'ясорубку), додаємо цукор, яйце, сіль і соду, перемішуємо. Поступово всипаємо борошно (стакан можна додавати відразу) і замішуємо тісто. Воно повинно вийти ніжним і м'яким.
Поверхня столу посипати борошном. З сирного тіста розкачати тонкі джгути, злегка сплющити їх і нарізати палички (батончики).
Розігріти в сковорідці трохи олії, викладати батончики невеликими порціями і обсмажувати з усіх боків до рум'яного кольору. Посипати цукровою пудрою і подавати з молоком, какао або зі сметаною. Дуже смачно! Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: посипати, батончики
Як готується салат з куркою і яєчними млинцями?
Смачне тісто для піци (рецепт для хлібопічки)
Медові кекси
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: