Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирні батончики?
Дітвора від таких батончиків точно не відмовиться! Це відмінна альтернатива звичайним сирників, думаю, що багато готують щось подібне, але все ж вирішила додати ще один рецепт. Необхідні продукти 500 грам сухого добре віджатого сиру Одне яйце Дві столові ложки сметани Одна - дві столові ложки цукру Склянку - півтори борошна для тіста (може піти більше) + борошно для подпыла Щіпка солі Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Рослинне масло для смаження Цукрова пудра для посипання Приготування Сир потрібен обов'язково сухою, інакше батончики не будуть тримати форму, а якщо додати багато борошна, то втратиться сирний смак. гарненько Розтираємо сир (або пропускаємо через м'ясорубку), додаємо цукор, яйце, сіль і соду, перемішуємо. Поступово всипаємо борошно (стакан можна додавати відразу) і замішуємо тісто. Воно повинно вийти ніжним і м'яким. Поверхня столу посипати борошном. З сирного тіста розкачати тонкі джгути, злегка сплющити їх і нарізати палички (батончики). Розігріти в сковорідці трохи олії, викладати батончики невеликими порціями і обсмажувати з усіх боків до рум'яного кольору. Посипати цукровою пудрою і подавати з молоком, какао або зі сметаною. Дуже смачно! Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |