Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати швейцарський яблучний пиріг?
В багатошаровій класичне поєднання - мед, горіхи, яблука. Яблук дуже багато - вони додаються в начинку і ще викладаються поверх неї четвертинками. Що знадобиться для тіста 100 грам маргарину 200 грам борошна Одне яйце 50 грам цукру Щіпка солі Для начинки 800 грам яблук Два яйця Дві столові ложки меду 30 грам цукру 120 грам подрібнених ядер волоського горіха Трохи лимонного соку Один жовток і трохи молока для змащування яблук Приготування Змішати борошно, цукор і сіль. Додати нарізаний шматочками маргарин, яйце, все змішати міксером, а потім трохи помісити руками, тісто має бути гладким і однорідним. Загорнути його в плівку і прибрати на годину в холодильник. Охолоджене тісто викласти у форму, розрівняти по денця, зробити бортики. Наколоти виделкою тісто в декількох місцях. Яблука очистити від шкірки. 300 грам яблук натерти на крупній тертці і скропити лимонним соком, щоб вони не потемніли. Решта нарізати четвертинками, видалити серединку і теж збризнути лимоном. Яйця збити з цукром, додати мед і горіхи, терті яблука, добре вимішати. Викласти начинку на основу з тіста, четвертинки яблук викласти зверху на начинку по колу. Збити жовток з молоком, змастити яблука і поставити пиріг в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати сорок хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |