Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадно-вівсяний десерт?
Корисну вівсянку люблять не всі. Для тих, хто до неї байдужий цей рецепт буде відмінною можливістю включити нелюбимий продукт в меню - в поєднанні з молоком і какао і додаванням спецій банальна вівсянка перетворюється в чудовий десерт.
Що знадобиться для приготування

Склянку молока
Дві столові ложки какао
Спеції за смаком
Дві столові ложки цукру (за смаком, можна замінити медом)
Дві - три столові ложки вівсянки (звичайної, не швидкого приготування)

Приготування

Жирність молока визначається вашими смаковими уподобаннями, але звичайно смачніше вівсянка буде на незбираному молоці. Спеції теж вибирайте за смаком, можна додати корицю, кардамон, мускатний горіх.
Густоту напою визначає кількість пластівців. Якщо додати одну столову ложку, то можна пити через трубочку, якщо дві - вийде консистенція киселя, три - кремова консистенція.
Порошок какао змішати з невеликою кількістю цукру і молока. Інше молоко довести до кипіння, всипати вівсянку, влити шоколадну суміш і додати спеції. Дати закипіти, через кілька хвилин збити блендером.
Або перемолоти пластівці в борошно, засипати в кипляче молоко, додати інші інгредієнти. Після закипання потримати на вогні хвилину, зняти і процідити щоб видалити грубі лусочки (це не обов'язково робити).
Категория: Рецепти |
| Теги: вівсянка, молока
Як готується піца по-мексиканськи?
Як приготувати «Швидкий сніданок для чоловіка»
Як готується бефстроганов?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: