Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадний мус?
![]() Що нам знадобиться для приготування Плитка чорного шоколаду (100 грам) Одне велике яйце або два середніх Півтори столових ложки цукру 60 мл окропу Приготування Шоколад розламуємо на шматочки, заливаємо окропом і ставимо на повільний вогонь. Розмішуємо масу до повного розчинення шоколаду. Коли повністю розійдеться, знімаємо каструлю з вогню. Білки відділяємо від жовтків. Всипаємо цукор і збиваємо білки в легку піну. Жовтки додаємо в злегка охолоджену шоколадну масу і розмішуємо, поки не вийде однорідна за кольором суміш. У цю суміш вливаємо білки і теж добре розмішуємо. Маса повинна вийти легкої, повітряної і добре вымешанной. Розливаємо по формах або по креманкам, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на три години. Є мус потрібно прямо з формочок або з креманок. У нього дуже ніжна консистенція і дістати його без пошкодження не вийде. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |