Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадний мус?
Незвичайно ніжний, повітряний мус можна використовувати за прямим призначенням - як десерт або з чашкою кави на сніданок, а можна прикрасити верх пирога або тортика.
Що нам знадобиться для приготування
Плитка чорного шоколаду (100 грам)
Одне велике яйце або два середніх
Півтори столових ложки цукру
60 мл окропу

Приготування

Шоколад розламуємо на шматочки, заливаємо окропом і ставимо на повільний вогонь. Розмішуємо масу до повного розчинення шоколаду. Коли повністю розійдеться, знімаємо каструлю з вогню.
Білки відділяємо від жовтків. Всипаємо цукор і збиваємо білки в легку піну. Жовтки додаємо в злегка охолоджену шоколадну масу і розмішуємо, поки не вийде однорідна за кольором суміш. У цю суміш вливаємо білки і теж добре розмішуємо. Маса повинна вийти легкої, повітряної і добре вымешанной. Розливаємо по формах або по креманкам, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на три години.
Є мус потрібно прямо з формочок або з креманок. У нього дуже ніжна консистенція і дістати його без пошкодження не вийде.
Категория: Рецепти |
| Теги: мус, розмішуємо
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Салат "Біла береза" рецепт
Як смачно запекти курку з лимоном?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: