Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадний кисіль?
Шоколадний кисіль можна приготувати і в якості десерту, і як підливку, наприклад, до чізкейк або до солодкої запіканці, до пирога.
Що знадобиться для приготування
Чотири склянки молока
50 грам чорного або молочного шоколаду
Половина склянки цукру (за смаком)
Півтори столових ложки кукурудзяного крохмалю
Пакетик ванільного цукру
Приготування

налийте Молоко в зручну каструльку з ручкою і поставте на слабкий вогонь. Шоколад натріть на дрібній тертці або розламайте на шматочки. Доведіть молоко до кипіння, додайте цукор, розмішайте до повного розчинення. Потім додайте шоколад і дайте йому розійтися.
Крохмаль залийте невеликою кількістю холодного молока або води, розмішайте, щоб не було грудочок. Суміш з молока та шоколаду знову доведіть до кипіння, введіть крохмаль і при безперервному помішуванні знову доведіть молоко до кипіння. Додайте ванільний цукор, зніміть з вогню. Розлийте по склянках і охолодіть. Прикрасити десерт можна збитими вершками, фруктами, цукровою пудрою.
Кукурудзяний крохмаль можна замінити картопляним. Щоб смак у киселя вийшов більш насиченим, можна додати трохи какао (його змішати з цукром).
Категория: Рецепти |
| Теги: кипіння, молоко
Суп-пюре з хлібних кірок з зеленим горошком
Кекси з чорною смородиною
Як приготувати знамениті татарські пиріжки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: