Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадний кисіль?
![]() Що знадобиться для приготування Чотири склянки молока 50 грам чорного або молочного шоколаду Половина склянки цукру (за смаком) Півтори столових ложки кукурудзяного крохмалю Пакетик ванільного цукру Приготування налийте Молоко в зручну каструльку з ручкою і поставте на слабкий вогонь. Шоколад натріть на дрібній тертці або розламайте на шматочки. Доведіть молоко до кипіння, додайте цукор, розмішайте до повного розчинення. Потім додайте шоколад і дайте йому розійтися. Крохмаль залийте невеликою кількістю холодного молока або води, розмішайте, щоб не було грудочок. Суміш з молока та шоколаду знову доведіть до кипіння, введіть крохмаль і при безперервному помішуванні знову доведіть молоко до кипіння. Додайте ванільний цукор, зніміть з вогню. Розлийте по склянках і охолодіть. Прикрасити десерт можна збитими вершками, фруктами, цукровою пудрою. Кукурудзяний крохмаль можна замінити картопляним. Щоб смак у киселя вийшов більш насиченим, можна додати трохи какао (його змішати з цукром). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |