Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадний кекс з гарбузом?
Ще один спосіб прилаштувати гарбуз у випічку. В принципі, добавка може бути будь - наприклад, вишня або консервовані персики, груші. Що знадобиться для приготування 200 грам гарбуза По 100 грам темного шоколаду і масла Два яйця 50 грам борошна 75 грам цукру 50 мл лікеру або коньяку Цукрова пудра для посипання Приготування Гарбуз нарізати дрібними кубиками і замочити в коньяку або лікері хвилин на 20. Шоколад розламати на шматочки, поставити на водяну баню, розтопити. Масло кімнатної температури змішати з цукром міксером на високій швидкості збити в однорідну пишну масу. Відокремити білки і жовтки. Жовтки по одному додавати в масляну суміш, щоразу добре збиваючи масу. Влити теплий шоколад, додати борошно, вимісити однорідне тісто. Білки збити в міцну піну і обережно вмішати в шоколадне тісто. Додати гарбуз. Тісто викласти у змащену маслом форму, розрівняти, поставити в розігріту духовку і випікати півгодини при температурі 180 градусів. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою. Пропорції дані для невеликої форми, кекс вийде «одноразовий». Якщо у вас велика форма - збільшуйте кількість продуктів вдвічі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |