Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадні оладки з яблуками?
Ароматні та ніжні оладки краще готувати з додаванням кислуватих яблук - тоді смак буде дуже насиченим, контрастним. Шоколад можна брати гіркий або молочний - кому як подобається.
Що знадобиться для приготування
250 грам борошна
300 мл. молока
Три - чотири чайних ложки цукру (за смаком)
Одне яйце
20 грам вершкового або рослинного масла
Пакетик ванільного цукру
Пакетик розпушувача
100 грам родзинок
Половина плитки шоколаду
Два яблука
Рослинна олія для смаження оладок
Приготування

Яблука очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Ізюм розпарити на водяній бані, обсушити. Вершкове масло розтопити, натерти на тертці шоколад.
Молочко злегка підігріти, розчинити в ньому вершкове масло або додати рослинне масло. Збити яйце з цукром, змішати з молоком. Додати борошно, розпушувач, розмішати щоб не з'являлися грудочки і додати шоколад. Вмішати терті яблука і родзинки. Дати тісту трохи постояти.
У сковорідці розігріти олію, викладати по столовій ложці тесту і обсмажувати оладки з двох боків до рум'яного кольору.
Виходять ніжні, смачні оладки з яблучним ароматом і смаком шоколаду.
Категория: Рецепти |
| Теги: Шоколад, оладки
Кизиловий компот
Тефтелі в томатно-грибному соусі
Як спекти пиріг з рибними консервами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: