Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадне печиво?
В рецепті цього печива немає ні соди, ні розпушувача. Печиво виходить розсипчастим, з яскраво вираженим шоколадним смаком - як раз для тих, хто жодного дня не може прожити без шоколаду.
Що знадобиться для приготування
50 грам темного шоколаду
50 грам какао-порошку
100 грам цукрової пудри
180 грам борошна
200 грам м'якого вершкового масла
50 грам крохмалю
Пакетик ванільного цукру
Половина чайної ложки солі

Приготування

Масло кімнатної температури змішаємо з цукровою пудрою і розітремо до однорідної маси. Вона повинна злегка побіліти.
змішуємо Борошно з крохмалем і какао, просіваємо в миску. Додаємо до борошняної суміші масляну і ретельно вимішуємо.
Шоколад рубаємо дрібними шматочками, додаємо в тісто, додаємо дрібку солі. Добре вимішуємо.
Ділимо тісто навпіл, кожну половинку ділимо на 10-12 невеликих шматочків. З кожного скачуємо кульку. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо кульки і виделкою злегка придавлюємо (робимо товсті коржі).
Випікається печиво 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Рада. Можна зробити два види печива - в одну частину тіста додати какао і шоколад, а в другу тільки шматочки шоколаду.
Категория: Рецепти |
| Теги: Шоколад, Печиво
Запіканка з м'ясним фаршем і брокколі
Печиво із злаків
Як приготувати татарські пиріжки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: