Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадне печиво?
![]() Що знадобиться для приготування 50 грам темного шоколаду 50 грам какао-порошку 100 грам цукрової пудри 180 грам борошна 200 грам м'якого вершкового масла 50 грам крохмалю Пакетик ванільного цукру Половина чайної ложки солі Приготування Масло кімнатної температури змішаємо з цукровою пудрою і розітремо до однорідної маси. Вона повинна злегка побіліти. змішуємо Борошно з крохмалем і какао, просіваємо в миску. Додаємо до борошняної суміші масляну і ретельно вимішуємо. Шоколад рубаємо дрібними шматочками, додаємо в тісто, додаємо дрібку солі. Добре вимішуємо. Ділимо тісто навпіл, кожну половинку ділимо на 10-12 невеликих шматочків. З кожного скачуємо кульку. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо кульки і виделкою злегка придавлюємо (робимо товсті коржі). Випікається печиво 20 хвилин при температурі 180 градусів. Рада. Можна зробити два види печива - в одну частину тіста додати какао і шоколад, а в другу тільки шматочки шоколаду. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |