Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шампіньйони під шубою?
![]() Що знадобиться для приготування 600 грам свіжих печериць Картоплю Кілька цибулин Сметана Сир Пучок свіжої петрушки або кропу Рослинна олія Сіль, чорний мелений перець, спеції, приправи - все за смаком Приготування Печериці чистимо від забруднень, ретельно миємо й відварюємо до напівготовності. По часу - приблизно двадцять хвилин. Відварюємо цілими, різати гриби не потрібно. відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді і трохи охолонути, після цього ріжемо гриби скибочками і обсмажуємо в рослинному маслі. Дрібно ріжемо цибулю, додаємо його до грибів, обсмажуємо все разом. Солимо і перчимо за смаком. Картоплю відварюємо на пару в мундирі. Чистимо, ріжемо скибочками і теж злегка підрум'янюємо в маслі. У форму для запікання викладаємо картоплю, солимо - перчимо, заправляємо спеціями. На нього - гриби з цибулею, змащуємо сметаною, посипаємо сиром і запікаємо в духовці на середньому вогні хвилин 15 - 20. Подаємо в цій же формі, прикрасивши зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |