Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з тунцем і буряком?
![]() Що знадобиться для приготування Баночка консервованого тунця в олії Одна середня буряк Три яйця Баночка консервованої червоної квасолі Столова ложка майонезу Приготування Буряк відваріть до готовності. Краще це зробити на пару - буряк не втратить ні смак, ні колір, залишиться соковитою, але не стане водянистою. І до того ж збережеться більше вітамінів. Коли буряк охолоне - почистіть її і наріжте дрібними кубиками. Відваріть яйця круто, наріжте як на салат - невеликими шматочками. Із тунця злити масло, рибу розімніть виделкою до однорідної маси. Квасоля перекладіть в друшляк, промийте під холодною проточною водою, обдайте окропом і ще раз сполосніть під холодною водою. Змішайте всі інгредієнти, додайте столову ложку майонезу, перекладіть в салатник. Все, салатик готовий, можна прикрашати і подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |