Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з тунцем і буряком?
Є салати, які приготуєш один раз і вони забуваються. Але цей салатик неодмінно захочеться повторити - настільки збалансованим він опинився. Ситний, легкий, смачний і корисний. Майонез в ньому присутні у мінімальній кількості, тільки для зв'язки інгредієнтів.
Що знадобиться для приготування
Баночка консервованого тунця в олії
Одна середня буряк
Три яйця
Баночка консервованої червоної квасолі
Столова ложка майонезу
Приготування

Буряк відваріть до готовності. Краще це зробити на пару - буряк не втратить ні смак, ні колір, залишиться соковитою, але не стане водянистою. І до того ж збережеться більше вітамінів. Коли буряк охолоне - почистіть її і наріжте дрібними кубиками.
Відваріть яйця круто, наріжте як на салат - невеликими шматочками. Із тунця злити масло, рибу розімніть виделкою до однорідної маси.
Квасоля перекладіть в друшляк, промийте під холодною проточною водою, обдайте окропом і ще раз сполосніть під холодною водою.
Змішайте всі інгредієнти, додайте столову ложку майонезу, перекладіть в салатник. Все, салатик готовий, можна прикрашати і подавати до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: водою, перекладіть
Приголомшливо смачні оладки на кефірі
Ікра з кабачків і баклажанів
Як готувати салат з пекінської капусти з фруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: