Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з редискою і пікантною заправкою?
Навесні дуже популярні салати з перших овочів, вони ж можуть йти і як гарнір до м'ясного або рибного блюда. Пропоную вашій увазі рецепт одного з таких салатів. Що знадобиться для приготування 400 грам редиски Дві столові ложки свіжого базиліка або столова ложка сухого Чотири яйця Одна цибулина (краще фіолетова, солодких сортів) Пучок петрушки або кропу Для заправки 200 грам нежирної сметани або натурального йогурту Столова ложка рослинного або оливкової олії Чайна ложка лимонного соку Дві чайних ложки готової гірчиці Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Яйця відварити круто. Редис нарізати брусочками, кілька штук відкласти для прикраси. Яйця нарізати кружечками або часточками, цибулину - дуже тонкими півкільцями. Для приготування заправки гірчицю розтерти з лимонним соком і рослинним маслом, додати сметану (можна використовувати нежирний йогурт без добавок), злегка збити віночком або вилкою. Базилік і зелень дрібно нарізати. Змішати всі компоненти салату, полити заправкою, перемішати. Посолити і поперчити за смаком. Кілька редисок нарізати кружечками, прикрасити салат і подавати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |