Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з печеного перцю?
Зараз якраз сезон солодкого болгарського перцю, він соковитий, м'ясистий, смачний. І дуже корисний. Крім традиційної страви - фаршированого перцю, можна приготувати менш прості, але не менш смачні страви з нього. Наприклад - зробити салат з печеного болгарського перцю. Що знадобиться для приготування 5-6 великих м'ясистих болгарських перців Пучок петрушки Дві - три зубчики часнику Дві - три столових ложки рослинного масла Чайна ложечка оцту (6%) Приготування Перець миємо, обсушуємо й укладаємо на деко. Можна злегка змастити маслом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, запікаємо до горілої скоринки. Перекладаємо в поліетиленовий пакет або в каструлю і щільно закриваємо. Залишаємо на півгодини. Після цього шкірка легко знімається з перців. Чистимо перець від шкірки, виймаємо насіння. Нарізаємо смужками або шматочками - хто як любить. Викладаємо в салатник, додаємо туди зелень петрушки і видавлюємо часничок. Заправляємо салат олією і оцтом. Перемішуємо і відразу подаємо. Можна салат прибрати в холодильник на деякий час - він стане ще смачніше. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |