Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з печеного перцю?
Зараз якраз сезон солодкого болгарського перцю, він соковитий, м'ясистий, смачний. І дуже корисний. Крім традиційної страви - фаршированого перцю, можна приготувати менш прості, але не менш смачні страви з нього. Наприклад - зробити салат з печеного болгарського перцю.
Що знадобиться для приготування
5-6 великих м'ясистих болгарських перців
Пучок петрушки
Дві - три зубчики часнику
Дві - три столових ложки рослинного масла
Чайна ложечка оцту (6%)

Приготування

Перець миємо, обсушуємо й укладаємо на деко. Можна злегка змастити маслом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, запікаємо до горілої скоринки. Перекладаємо в поліетиленовий пакет або в каструлю і щільно закриваємо. Залишаємо на півгодини. Після цього шкірка легко знімається з перців.

Чистимо перець від шкірки, виймаємо насіння. Нарізаємо смужками або шматочками - хто як любить. Викладаємо в салатник, додаємо туди зелень петрушки і видавлюємо часничок. Заправляємо салат олією і оцтом. Перемішуємо і відразу подаємо. Можна салат прибрати в холодильник на деякий час - він стане ще смачніше. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, перцю
Як готується суп з селерою і сиром?
Як приготує романтичний сніданок?
Як приготувати незвичайні котлети з курятини і овочів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: