Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з маслин і оливок?
Салат дуже яскравий, багатобарвний і відмінно виглядає на столі. До базових інгредієнтів можна додавати різні «вольності» у вигляді шинки або відвареного м'яса, курки. Болгарський перець по можливості вибирайте різних кольорів.
Що знадобиться для приготування
Банка маслин без кісточок
Баночка оливок без кісточок
Два болгарських перцю різних кольорів
100 грам сиру типу Гауда (можна замінити бринзою)
Свіжа зелень кропу
Сіль за смаком
Оливкова олія
Приготування

Маслини і оливки нарізати шайбочками (тонкими кружечками), змішати. Можна купити вже готові різані маслини, але у них не такий насичений смак (втім, це залежить від індивідуального сприйняття). Перець розрізати вздовж, потім кожну половинку ще на три - чотири частини і кожну частину нарізувати соломкою (перець не повинен бути великими шматками). Сир теж ріжемо тонкою соломкою, терти на тертці не варто щоб не загубився серед інших інгредієнтів. Якщо додаєте бринзу, то її нарізати кубиками. Подрібнити зелень кропу.
Змішати всі інгредієнти, підсолити за смаком і заправити оливковою олією. Для ситності в салат додається відварна яловичина або телятина, але це не обов'язково.
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, салат
Печиво на пиві
Курка в гірчичному маринаді (рецепт)
Як зробити банановий пудинг?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: