Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з курячою грудкою?
Готувати такий салатик найкраще влітку, коли свіжих овочів і зелені в достатку. Куряча грудка в ньому дуже до речі - і корисно, і ситно, і в одному блюді виходить повноцінний вечерю, не надто і калорійний, але заглушає почуття голоду надовго. Необхідні продукти Два - три помідори Два огірка Одна цибулина Пучок редиски (не обов'язково) Будь-яка зелень - салат, петрушка, кріп, зелена цибуля 300 грам курячої грудки Панірувальні сухарі Рослинна олія Сік половинки лимона Сіль і приправи за смаком Приготування Курячу грудку нарізати шматочками, як на відбивні і злегка відбити. Посолити, поперчити, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковорідці в рослинному маслі. Смажити недовго, готується грудка буквально 5 - 7 хвилин. Готову грудинку трохи остудити і нарізати соломкою. Овочі нарізати довільно, як для салату. Дрібно покришити зелень, салатні листя порвати руками. Додати нарізане соломкою куряче м'ясо, посолити, посипати перцем, приправами, перемішати. Видавити лимонний сік, заправити салат рослинною або оливковою олією. Грудинку можна додавати в салат як холодної, так і гарячої, смак готової страви від цього не постраждає. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |