Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з курячого філе і картоплі?
Салатик простий, але дуже смачний! Куряче філе можна додати варене, обсмажене або покласти шматочок копченої курки. Картопля для салату обсмажується у великій кількості масла - треба зробити картоплю фрі. Що знадобиться для приготування Одна куряча грудка (варена або копчена, обсмажене філе) Чотири картоплини Чотири яйця Три свіжих огірочка Майонез Сіль і чорний мелений перець за смаком Свіжа зелень (яка є, це для прикраси) Приготування Картоплю ріжемо тонкою соломкою, промиваємо в холодній проточній воді (щоб пішов крохмаль) і обсушуємо на паперовому рушнику. Розігріваємо в казані або в сковороді рослинне масло і невеликими порціями обсмажуємо картоплю до готовності. Перекладаємо на тарілку в один шар і не накриваємо - вона повинна залишитися хрустким. Вже готову картоплю солимо і перчимо за смаком. Курячу грудку відварюємо або обсмажуємо. Даємо охолонути і ріжемо дрібними кубиками. Огірки нарізаємо тонкою соломкою. Яйця відварюємо круто, натираємо на крупній тертці. Збираємо салат. Перший шар - нарізане куряче філе, майонез. Другий шар - свіжі огірки, їх посипаємо сіллю і перцем (перець за бажанням), робимо сіточку з майонезу. Третій шар - терті яйця, майонез. Четвертий шар - картопля фрі. Подавати салат краще порційно, в маленьких салатниках або в креманках, прикрасивши по своєму смаку. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |