Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з курячого філе і картоплі?
Салатик простий, але дуже смачний! Куряче філе можна додати варене, обсмажене або покласти шматочок копченої курки. Картопля для салату обсмажується у великій кількості масла - треба зробити картоплю фрі.
Що знадобиться для приготування
Одна куряча грудка (варена або копчена, обсмажене філе)
Чотири картоплини
Чотири яйця
Три свіжих огірочка
Майонез
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Свіжа зелень (яка є, це для прикраси)

Приготування

Картоплю ріжемо тонкою соломкою, промиваємо в холодній проточній воді (щоб пішов крохмаль) і обсушуємо на паперовому рушнику. Розігріваємо в казані або в сковороді рослинне масло і невеликими порціями обсмажуємо картоплю до готовності. Перекладаємо на тарілку в один шар і не накриваємо - вона повинна залишитися хрустким. Вже готову картоплю солимо і перчимо за смаком.

Курячу грудку відварюємо або обсмажуємо. Даємо охолонути і ріжемо дрібними кубиками. Огірки нарізаємо тонкою соломкою. Яйця відварюємо круто, натираємо на крупній тертці.

Збираємо салат.
Перший шар - нарізане куряче філе, майонез.
Другий шар - свіжі огірки, їх посипаємо сіллю і перцем (перець за бажанням), робимо сіточку з майонезу.
Третій шар - терті яйця, майонез.
Четвертий шар - картопля фрі.

Подавати салат краще порційно, в маленьких салатниках або в креманках, прикрасивши по своєму смаку. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат
Торт сметанно-банановий
Як приготувати закусочні сирні коржики?
Як швидко посолити горбушу?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: