Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з копченою скумбрією?
«Родзинка» цього смачного салату в незвичайному смаковому поєднанні інгредієнтів, що входять до його складу. Можна приготувати салат з додаванням картоплі, а можна зробити полегшений варіант, він вийде менш калорійним, але більш гострим. Що знадобиться для приготування Три - чотири шматочки копченої скумбрії (за вагою приблизно 100 грам) Три великих картоплини Одне велике яблуко Три яйця Маленька баночка консервованого зеленого горошку Майонез Приготування Картоплю відварюємо в мундирі, варити його краще на пару, щоб картопля не розварилася і не набрав води. Даємо охолонути, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Відварюємо яйця круто. Кришимо як на олів'є. Рибу очищаємо від шкіри і кісток, м'якоть нарізаємо дрібно. Змішуємо картоплю, рибу, яйця, додаємо зелений горошок. З яблука чистимо шкірку, нарізаємо яблуко дрібними кубиками або брусочками. Додаємо до решти інгредієнтів, заправляємо майонезом, перемішуємо й даємо трохи настоятися. Яблуко для цього салату краще вибирати кислий або кисло - солодкого смаку. Для святкового столу салат можна оформити у вигляді гірки, верх і боки посипати тертим білком і розкласти навколо зелений горошок. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |