Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з копченою скумбрією?
«Родзинка» цього смачного салату в незвичайному смаковому поєднанні інгредієнтів, що входять до його складу. Можна приготувати салат з додаванням картоплі, а можна зробити полегшений варіант, він вийде менш калорійним, але більш гострим.
Що знадобиться для приготування
Три - чотири шматочки копченої скумбрії (за вагою приблизно 100 грам)
Три великих картоплини
Одне велике яблуко
Три яйця
Маленька баночка консервованого зеленого горошку
Майонез

Приготування

Картоплю відварюємо в мундирі, варити його краще на пару, щоб картопля не розварилася і не набрав води. Даємо охолонути, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
Відварюємо яйця круто. Кришимо як на олів'є. Рибу очищаємо від шкіри і кісток, м'якоть нарізаємо дрібно. Змішуємо картоплю, рибу, яйця, додаємо зелений горошок.
З яблука чистимо шкірку, нарізаємо яблуко дрібними кубиками або брусочками. Додаємо до решти інгредієнтів, заправляємо майонезом, перемішуємо й даємо трохи настоятися. Яблуко для цього салату краще вибирати кислий або кисло - солодкого смаку.
Для святкового столу салат можна оформити у вигляді гірки, верх і боки посипати тертим білком і розкласти навколо зелений горошок.
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізаємо, салат
Швидкий і смачний салат (рецепт)
Що приготувати з фаршу?
Як приготувати овочеву запіканку «Південна»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: