Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з глив?
Гливи для салату потрібно відварити, і тільки потім обсмажувати - так вони стають м'якше і ніжніше. Рекомендується салат подавати з кисломолочними продуктами - кефіром, кислим молоком, йогуртом.
Що знадобиться для приготування

500 грамів глив
Дві - три великі головки цибулі
Чотири - шість великих зубчиків часнику
По пучку кропу, кінзи і петрушки
Дві гілочки м'яти (не обов'язково, це на любителя)
Сіль, чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Гриби добре вимити. Довести воду до кипіння, покласти гриби (не розрізати), варити з моменту закипання води три - чотири хвилини. Потім воду злити, гриби остудити, нарізати довільно, але не дуже дрібно.
Цибулю нарізати півкільцями. У сковорідці розігріти рослинне (або вершкове) масло, викласти цибулю, трохи обсмажити і додати пропущений через прес часник. Дрібно всю зелень порубати, додати до цибулі і часнику, поперчити і обсмажувати все разом до готовності лука. У готову суміш викласти гриби, обсмажити до готовності грибів.
Придушити такий салат краще холодним.
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, ГРИБИ
Оладки з кабачків
Мова під винним соусом
Картопляні крокети
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: