Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з глив?
Гливи для салату потрібно відварити, і тільки потім обсмажувати - так вони стають м'якше і ніжніше. Рекомендується салат подавати з кисломолочними продуктами - кефіром, кислим молоком, йогуртом. Що знадобиться для приготування 500 грамів глив Дві - три великі головки цибулі Чотири - шість великих зубчиків часнику По пучку кропу, кінзи і петрушки Дві гілочки м'яти (не обов'язково, це на любителя) Сіль, чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Гриби добре вимити. Довести воду до кипіння, покласти гриби (не розрізати), варити з моменту закипання води три - чотири хвилини. Потім воду злити, гриби остудити, нарізати довільно, але не дуже дрібно. Цибулю нарізати півкільцями. У сковорідці розігріти рослинне (або вершкове) масло, викласти цибулю, трохи обсмажити і додати пропущений через прес часник. Дрібно всю зелень порубати, додати до цибулі і часнику, поперчити і обсмажувати все разом до готовності лука. У готову суміш викласти гриби, обсмажити до готовності грибів. Придушити такий салат краще холодним. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |