Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Рафаелло»?
Дуже простий, оригінальний, ситний і смачний салат. Орієнтуючись на назву, можна додати в нього горішки, наприклад, рубаний мигдаль - він добре поєднується з курячим м'ясом. Але це справа смаку. Що знадобиться для приготування 300 - 400 грам курячої грудки (або свинини) Шість яєць Одна цибулина Два - три зубчики часнику (за смаком) 200 грам твердого сиру Дві столові ложки майонезу Зелень петрушки для прикраси Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Якщо салат готується з курячим м'ясом, то його можна відварити (більш дієтичний варіант) або нарізати соломкою і обсмажити в невеликій кількості рослинного масла. Смажити потрібно на сильному вогні, буквально три - п'ять хвилин щоб не пересушити м'ясо. Постійно помішувати, в кінці приготування посолити і приправити перцем. Якщо берете свинину, то її потрібно обсмажити до готовності (ріжемо соломкою як на беф-строганов). Яйця відварити, розрізати навпіл і вийняти жовток. Жовтки розім'яти виделкою, змішати з майонезом, подрібненим часником і перцем. Отриманою масою начинити білки. Цибулю нарізати півкільцями, залити окропом на п'ять хвилин, потім злити воду, викласти в друшляк. Коли зайва вода стече, цибулю присолити і додати трохи оцту, перемішати. Сир натерти на дрібній тертці. Першим шаром викладаємо м'ясо, на нього - цибулю і робимо сіточку з майонезу. Потім викладаємо фаршировані яйця опуклою стороною вгору, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Прикрашаємо петрушкою і подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |