Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат «Рафаелло»?
Дуже простий, оригінальний, ситний і смачний салат. Орієнтуючись на назву, можна додати в нього горішки, наприклад, рубаний мигдаль - він добре поєднується з курячим м'ясом. Але це справа смаку.
Що знадобиться для приготування
300 - 400 грам курячої грудки (або свинини)
Шість яєць
Одна цибулина
Два - три зубчики часнику (за смаком)
200 грам твердого сиру
Дві столові ложки майонезу
Зелень петрушки для прикраси
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Якщо салат готується з курячим м'ясом, то його можна відварити (більш дієтичний варіант) або нарізати соломкою і обсмажити в невеликій кількості рослинного масла. Смажити потрібно на сильному вогні, буквально три - п'ять хвилин щоб не пересушити м'ясо. Постійно помішувати, в кінці приготування посолити і приправити перцем.
Якщо берете свинину, то її потрібно обсмажити до готовності (ріжемо соломкою як на беф-строганов).
Яйця відварити, розрізати навпіл і вийняти жовток. Жовтки розім'яти виделкою, змішати з майонезом, подрібненим часником і перцем. Отриманою масою начинити білки.

Цибулю нарізати півкільцями, залити окропом на п'ять хвилин, потім злити воду, викласти в друшляк. Коли зайва вода стече, цибулю присолити і додати трохи оцту, перемішати.
Сир натерти на дрібній тертці.

Першим шаром викладаємо м'ясо, на нього - цибулю і робимо сіточку з майонезу. Потім викладаємо фаршировані яйця опуклою стороною вгору, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Прикрашаємо петрушкою і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, салат
Суп в горщиках
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Як правильно готувати м'ясо в мікрохвильовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: