Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат Кобб?
Список продуктів:
один качанчик салату романо;
один качан салату айсберг;
два кочанчика салату фризі;
один пучок крес-салату;
12 смужок бекону;
сік двох лимонів;
чотири авокадо;
чотири курячих філе;
чотири крутих яйця;
два помідорчика;
пучок молодої зеленої цибулі;
Заправка:
двісті мілілітрів червоного винного оцту;
дві стіл. ложки діжонської гірчиці;
чотири стіл. ложки цукру;
двісті мілілітрів оливкової олії;
двісті п'ятдесят грамів сиру Рокфор;
сіль;

Приготування:
Всі салати розбираємо на листя, миємо, підсушуємо, ріжемо на маленькі шматочки і складаємо у велику салатницю. На сухій сковорідці обсмажуємо бекон. Прибираємо зі сковороди, ріжемо його маленькими кусочками.Куриное філе ріжемо кубиками невеликого розміру і обсмажуємо на сковороді, де раніше смажили бекон.
Авокадо розрізаємо навпіл, чистимо, видаляємо кісточки і ріжемо смужками. Збризкуємо авокадо соком лимона. Помідори ошпарюємо окропом, чистимо, насіння прибираємо. Цибулю і помідори подрібнюємо. Яйця поділяємо на білки і жовтки, і те й інше окремо дрібно рубаємо.

З'єднуємо оцет, перець, гірчицю і сіль. Помішуючи, вливаємо тоненькою цівкою оливкова масло. Трьом рокфор і додаємо в соус разом з цукром. Гарненько перемішуємо заправку. На блюдо висипаємо суміш салатних листків. На листя рядами викладаємо курочку, авокадо, бекончик і помідори. Посипаємо білками, жовтками і рубаним зеленим луком. Поливаємо заправкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, ріжемо
Як готується сирна запіканка з вівсянкою і бананом?
Лимонний торт з ягодами
Як готувати млинці дієтичне?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: