Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат Кобб?
Список продуктів: один качанчик салату романо; один качан салату айсберг; два кочанчика салату фризі; один пучок крес-салату; 12 смужок бекону; сік двох лимонів; чотири авокадо; чотири курячих філе; чотири крутих яйця; два помідорчика; пучок молодої зеленої цибулі; Заправка: двісті мілілітрів червоного винного оцту; дві стіл. ложки діжонської гірчиці; чотири стіл. ложки цукру; двісті мілілітрів оливкової олії; двісті п'ятдесят грамів сиру Рокфор; сіль; Приготування: Всі салати розбираємо на листя, миємо, підсушуємо, ріжемо на маленькі шматочки і складаємо у велику салатницю. На сухій сковорідці обсмажуємо бекон. Прибираємо зі сковороди, ріжемо його маленькими кусочками.Куриное філе ріжемо кубиками невеликого розміру і обсмажуємо на сковороді, де раніше смажили бекон. Авокадо розрізаємо навпіл, чистимо, видаляємо кісточки і ріжемо смужками. Збризкуємо авокадо соком лимона. Помідори ошпарюємо окропом, чистимо, насіння прибираємо. Цибулю і помідори подрібнюємо. Яйця поділяємо на білки і жовтки, і те й інше окремо дрібно рубаємо. З'єднуємо оцет, перець, гірчицю і сіль. Помішуючи, вливаємо тоненькою цівкою оливкова масло. Трьом рокфор і додаємо в соус разом з цукром. Гарненько перемішуємо заправку. На блюдо висипаємо суміш салатних листків. На листя рядами викладаємо курочку, авокадо, бекончик і помідори. Посипаємо білками, жовтками і рубаним зеленим луком. Поливаємо заправкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |