Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат із запеченої гарбуза?
У сезон гарбуза з корисного овоча можна готувати не тільки супи, каші і пекти пироги з гарбузом, але і робити дуже корисні і легкі салатики. Ось один з них - фруктовий салат із запеченої гарбузом і горіхами.
Що знадобиться для приготування
300 грам очищеної від шкірки і насіння гарбуза
Один апельсин
Половина склянки ядер волоського горіха
Листя зеленого салату
Дві гілочки естрагону (якщо є)
Мед за смаком
Трохи цукру
Приготування

Гарбуз нарізати скибочками завтовшки в півсантиметра, викласти на деко і посипати цукром. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати до м'якості хвилин 20-25 (залежить від сорту гарбуза). Хвилин за п'ять до готовності посипати гарбуз меленими волоськими горіхами.
Апельсин очистити від шкірки, розділити на часточки, зняти білу плівочку.
На дно тарілки покласти листя зеленого салату, на них викласти шматочки апельсина і зверху скибочки гарбуза. Полити медом, ще раз посипати горішками і відразу ж подавати до столу. Якщо є свіжий естрагон - посипте салат свіжими листочками естрагону.
Категория: Рецепти |
| Теги: від, посипати
Як приготувати незвичайні котлети з курятини і овочів?
Як спекти швидкі булочки без дріжджів і яєць?
Що можна приготувати на сніданок незвичайне і смачне
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: