Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат із запеченої гарбуза?
![]() Що знадобиться для приготування 300 грам очищеної від шкірки і насіння гарбуза Один апельсин Половина склянки ядер волоського горіха Листя зеленого салату Дві гілочки естрагону (якщо є) Мед за смаком Трохи цукру Приготування Гарбуз нарізати скибочками завтовшки в півсантиметра, викласти на деко і посипати цукром. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати до м'якості хвилин 20-25 (залежить від сорту гарбуза). Хвилин за п'ять до готовності посипати гарбуз меленими волоськими горіхами. Апельсин очистити від шкірки, розділити на часточки, зняти білу плівочку. На дно тарілки покласти листя зеленого салату, на них викласти шматочки апельсина і зверху скибочки гарбуза. Полити медом, ще раз посипати горішками і відразу ж подавати до столу. Якщо є свіжий естрагон - посипте салат свіжими листочками естрагону. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |