Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат із буряків з грибами?
![]() Що знадобиться для приготування Три буряків середнього розміру 200 грам печериць Одна цибулина Сік лайма чи лимона Рослинна олія Сіль і перець за смаком Приготування Буряк відварюємо до готовності. Бажано відварити її на пару або запекти в духовці - користь від такого приготування буде подвійна - зберегти вітаміни і буряк не набере води, буде смачніше. остиглу буряк очистити, натерти на тертці (на крупній або на корейській). Цибулю нарізати дрібними кубиками, гриби - скибочками. У сковорідці розігріти олію, спасерувати цибулю до легкого золотистого кольору. Додати гриби, посолити, поперчити і обсмажити до готовності. З'єднати з буряком, заправити лимонним соком, перемішати. Пропонований варіант із заправкою з лимонного соку підійде вегетаріанцям і тим хто піклується про стрункості фігури. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |