Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат із буряків з грибами?
В салаті немає калорійною заправки з майонезу, додається сік лайма чи лимона. Досить незвичайне поєднання буряків з смаженими грибами і цибулею може доповнюватися часником, зеленню. Якщо полюбляєте салати з майонезній заправкою, не додавайте лимонний сік, інше за рецептом.
Що знадобиться для приготування
Три буряків середнього розміру
200 грам печериць
Одна цибулина
Сік лайма чи лимона
Рослинна олія
Сіль і перець за смаком
Приготування

Буряк відварюємо до готовності. Бажано відварити її на пару або запекти в духовці - користь від такого приготування буде подвійна - зберегти вітаміни і буряк не набере води, буде смачніше. остиглу буряк очистити, натерти на тертці (на крупній або на корейській).
Цибулю нарізати дрібними кубиками, гриби - скибочками. У сковорідці розігріти олію, спасерувати цибулю до легкого золотистого кольору. Додати гриби, посолити, поперчити і обсмажити до готовності. З'єднати з буряком, заправити лимонним соком, перемішати.
Пропонований варіант із заправкою з лимонного соку підійде вегетаріанцям і тим хто піклується про стрункості фігури.
Категория: Рецепти |
| Теги: буряків, ГРИБИ
Як приготувати салат з апельсинами і сиром фета?
Ірландське рагу по-селянськи
Як приготувати страву «Яєчні гнізда»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: